Які проблеми зі здоров'ям можна вирішити "копійчаним" способом

Активоване вугіллячко допомагає від багатьох проблем

Мабуть, в кожній домашній аптечці можна знайти такий засіб, як активоване вугілля. Найчастіше його застосовують при проблемах з травленням. Але виявляється, ця речовина має цілу низку корисних властивостей, про які багато хто навіть не знають.

Метеоризм

Якщо через неправильне харчування у вас часто виникає хворобливе здуття живота, тоді позбутися проблеми допоможе активоване вугілля. Варто приймати по 500 мг сорбенту за 1 годину до їжі, запиваючи великою кількістю води.

Харчові отруєння

При харчовому отруєнні необхідно випити декілька таблеток активованого вугілля, тому що ця речовина швидко нейтралізує токсини й допоможе полегшити симптоми. Головне - випити його вчасно, при перших ознаках.

Здорові нирки

Активоване вугілля також допомагає підтримувати здоров'я нирок, виводячи з організму сечовину та інші шкідливі токсини.

Високий холестерин

Високий рівень холестерину може призвести до проблем з серцево-судинною системою, тому для його зниження варто приймати активоване вугілля. Він допоможе нормалізувати цей показник.

Профілактика передчасного старіння

Активоване вугілля необхідний для очищення організму від шлаків і токсинів, які можуть накопичуватися в організмі й шкодити внутрішнім органам, руйнуючи клітини та провокуючи передчасне старіння. Так що цей "копійчаний" засіб допоможе привести ваш організм в тонус.

Нагадаємо, названо 7 властивостей активованого вугілля, про які ви не знали.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що експерти розповіли, чи варто пити активоване вугілля перед вживанням алкоголю.