Головна Новини Здоров'я наше тіло Від яєць псуються зуби - дослідження
commentss НОВИНИ Всі новини

Від яєць псуються зуби - дослідження

Кожен з нас мріє про красиву, білосніжну посмішку, але, на жаль, не кожен може нею похвалитися. І справа не тільки в тому, що ми пропускаємо візити до стоматолога, неправильно доглядаємо за порожниною рота і не користуємося зубною ниткою. Колір зубів можуть псувати і деякі продукти

15 грудня 2020, 02:50
Поділіться публікацією:

Кожен з нас мріє про красиву, білосніжну посмішку, але, на жаль, не кожен може нею похвалитися. Попри те, що зараз в супермаркетах можна замовити багато коштів для відбілювання зубів, все одно колір може погіршуватися, а зуби псуватися. І справа не тільки в тому, що ми пропускаємо візити до лікаря-стоматолога, неправильно доглядаємо за порожниною рота і не користуємося зубною пастою або ниткою. Колір зубів можуть псувати і деякі продукти.

Від яєць псуються зуби - дослідження

ФОТО: З відкритих джерел

Дослідження показали, що вживання курячих і перепелиних яєць негативно позначається на здоров'ї зубів.

На думку лікарів-стоматологів, основні причини появи карієсу — спадковість (тонка емаль на зубах передається генетично), гігієна і харчування. Недавні дослідження показали, що продукти, які раніше вважалися здоровими і правильними, псують зуби. Зокрема, яйця, зварені круто, руйнують кісткову тканину і провокують появу карієсу. На думку стоматологів, щоб уникнути негативних наслідків, необхідно ретельно чистити зуби відразу після вживання варених курячих яєць. А найкраще користуватися зубною ниткою, якщо ви на роботі і не можете після обідньої перерви чистити зуби.

Крім цього, щоб зберегти здоров'я вашої ротової порожнини, дантисти радять скоротити кількість солодких напоїв і газованої води в повсякденному раціоні. Газована вода погано впливає не тільки на наш шлунок і травлення, вона погано позначається на кольорі наших зубів.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що регулярне вживання бананів позитивно впливає на нервову систему, впевнена фахівець. Завдяки тому, що в ньому міститься магній, калій марганець і мідь, він може підвищувати здоров'я нервової системи. Також перераховані мікроелементи надають гарний вплив і на серцево-судинну систему.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.vgoroden.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини