Головна Новини Здоров'я наше тіло Вчені назвали головний симптом алкоголізму на ранній стадії
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені назвали головний симптом алкоголізму на ранній стадії

Розпізнати та зупинити

25 серпня 2020, 12:22
Поділіться публікацією:

Фахівці знайшли простий спосіб розпізнати алкоголізм ще на початковому етапі, аби   цю нелегку хворобу можна було попередити та зупинити якомога раніше. Про те, як впоратися з проблемою, розповідає психолог Наталія Колодяжна, -  пише видання hochu.ua

Вчені назвали головний симптом алкоголізму на ранній стадії

Алкоголізм на ранній стадії. Фото: unsplash. Геррі ван дер Вальт

Про цю делікатну тему ми чули не раз. Алкоголік — людина, яка не може контролювати вживання спиртних напоїв. І для того, щоб перевірити, чи є у людини схильність до цієї справи, потрібно взяти з неї обіцянку, що тривалий період часу він  алкоголь вживати не буде.

Людина може з легкістю погодитися на таку пропозицію, але через деякий час, не зможе її стримати. Результат т говорить сам за себе.

Психолог Наталія Колодяжна рекомендує в такому випадку максимально знизити тиск на людину, залишивши всю відповідальність на ній самій. В іншому Випадку це може тільки посилити згубну тягу до алкоголю.

Також психолог стверджує, що одним з найбільш ефективних способів побороти алкоголізм на ранній стадії, є нове захоплення. Сюди можна віднести практично все: від подорожей до уроків малювання.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як поліпшити роботу мозку: лікар назвав простий спосіб



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини