Головна Новини Здоров'я наше тіло ТОП-5 вправ для підтягнутого живота і тонкої талії
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-5 вправ для підтягнутого живота і тонкої талії

Підтягнути талію і зробити її стрункою можна в домашніх умовах

12 жовтня 2020, 21:14
Поділіться публікацією:

Кожна жінка мріє стати володаркою красивих форм, адже це не тільки виглядає дуже красиво і естетично, але також корисно для здоров'я. Отримати бажаний результат можна і в домашніх умовах, якщо регулярно приділяти цьому час, впевнена тренер з фітнесу Валерія Вольхіна. Про це пише видання unian.

ТОП-5 вправ для підтягнутого живота і тонкої талії

Вправ для підтягнутого живота і тонкої талії. Фото: pixabay

ТОП-5 вправ для підтягнутого живота і тонкої талії - фото 2

Поза планки — одна із найдієвіших вправ не тільки для преса, але і для спини. Під час виконання її виконання працюють м'язи всього тіла, розповідає експерт. Виконувати планку потрібно не менше 30 секунд по 2-3 підходи, а згодом можна збільшити навантаження.

ТОП-5 вправ для підтягнутого живота і тонкої талії - фото 3

Для виконання скручувань на підлозі потрібно лягти на підлогу, зігнути ноги в колінах і притиснути руки до потилиці. Під час виконання повинен напружуватися прес, але ноги відкривати від підлоги не можна. Або ж другий варіант: прямі ноги підняти вгору, а руки і голову залишити на підлозі. Зробити потрібно не менше 3 підходів по 15 разів.

ТОП-5 вправ для підтягнутого живота і тонкої талії - фото 4

Бічні нахили придумані для того, щоб розробити косі м'язи живота і стоншити талію. Необхідно стати прямо, поставивши ноги на ширині плечей, і тягнутися спочатку в одну сторону, а потім в іншу. Коли робите нахил вправо, наприклад, то ліва рука при цьому тягнеться вгору.

ТОП-5 вправ для підтягнутого живота і тонкої талії - фото 5

Вправа "вакуум" робиться лежачи на спині, ноги потрібно зігнути в колінах, а руки залишити уздовж тулуба. Далі робимо глибокий вдих, максимально притискаючи живіт до свого хребта. Затриматися в такому положенні потрібно хоча б на 15 секунд, а потім повторити 4-5 разів.

ТОП-5 вправ для підтягнутого живота і тонкої талії - фото 6

Бічні скручування зроблять ваш прес сильним, а талію вузькою. Потрібно лягти на спину, завести руки за голову і одну ногу тримати у висячому положенні. Наприклад, скрутіться в одну сторону і підтягніть праве коліно до лівого ліктя, а потім повторіть на іншу сторону. Повторіть 10 разів на кожну ногу по 2 підходи.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, кілька способів, які допоможуть прибрати живіт.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини