Головна Новини Здоров'я наше тіло Синці на тілі можуть свідчити про серйозну хворобу - лікар
commentss НОВИНИ Всі новини

Синці на тілі можуть свідчити про серйозну хворобу - лікар

Більшість звикла думати, що невеличкі гематоми на тілі - це норма

27 січня 2021, 16:20
Поділіться публікацією:

Гематолог Юлія Ненашева повідомила, що деякі синці можуть свідчити про небезпечні процеси в нашому організмі. Тому при появі будь-яких підозрілих гематом варто звернутися до лікаря.

Синці на тілі можуть свідчити про серйозну хворобу - лікар

Синці на тілі - ознака серйозних хвороб. Фото: v.img.com.ua

Експерт повідомляє, що синці — це ділянки шкіри, під якою збираються згустки крові. Найчастіше синці утворюються в результаті фізичного травмування чи ушкоджень.

Більшість людей це розуміє, тому не звертає належну увагу на гематоми.

Проте, є випадки, коли синці прямо сигналізують про загрозу здоров'я. Вони можуть утворюватися в результаті гормональних змін у жінок, дисплазії сполучної тканини, крихкості судин і рухливості суглобів.

Синці в цих випадках утворюються незалежно від фізичних забоїв. Зазвичай подібні гематоми мають невеликі розміри та розміщуються недалеко одна від одної. Патологією вважається, якщо подібних синців більш як десять. Явище називається геморагічна висипка. Якщо людина помітила подібну проблему на своєму тілі, варто негайно звернутися до спеціаліста.

Нагадаємо, що завдяки активному обміну речовин, наш організм швидше позбавляється від зайвої ваги, а також отримує багато корисних вітамінів, мінералів і органічних сполук. Які ранкові процедури допомагають його запустити, читайте у нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що людина, яка проживає поруч з зеленими насадженнями й часто гуляє на свіжому повітрі, набагато менше піддається ризику передчасної смерті. Таку заяву зробили фахівці з Луісвільского університету в США. За їх словами, перераховані вище фактори мають велике значення і здатні компенсувати вплив забрудненого повітря на здоров'я серця і кровоносних судин. Щоб дізнатися подробиці дослідження, читайте наш матеріал.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини