Сім речей, які потрібно зробити до 10 ранку

Ці речі допоможуть налаштуватися на позитивну хвилю

Важко прокидатися вранці, особливо, коли за вікном дощ і сирість. Але є кілька ефективних способів, які допоможуть налаштуватися на позитивний лад, підбадьоритися і зробити день більш продуктивним. Що це за методи? Про це розповіло видання Elle.

Випийте склянку води

Після пробудження варто поповнити свій водний баланс, тому випийте склянку звичайної води, можна з додаванням лимона або імбиру. Вода запустить в організмі обмінні процеси й допоможе підбадьоритися.

Зарядка замість Instagram

Ледь відкривши очі багато людей беруть в руки телефон і відкривають соціальні мережі. Ви теж в їх числі? Якщо так, тоді припиніть це робити. Краще витратьте ці 10-15 хвилин на щось корисне, наприклад, на зарядку.

Заправте ліжко

Набагато приємніше приходити ввечері в чисту і прибрану постіль, ніж після важкого робочого дня ще займатися прибиранням.

Подумайте про щось хороше

Щоб день вийшов вдалим, потрібно з ранку дати собі правильну психологічну установку. Подумайте про щось хороше, поставте собі приємну мету і намагайтеся протягом дня відганяти від себе весь негатив.

Послухайте улюблену пісню

Підніміть собі настрій за допомогою улюблених пісень. Їх можна слухати під час зарядки або прийняття душу, головне - розслабтеся та отримаєте задоволення!

З'їжте сніданок

Не відмовляйтеся від ранкового прийому їжі, адже він наповнює організм енергією і надає бадьорості. Якщо бажання вранці стояти біля плити зовсім немає, тоді готуйте сніданок з вечора. Ви так ще і заощадите час на збори.

Посміхніться першій людині, якого побачите

Може вранці ви виглядаєте не як найдобріший і щаслива людина, то немає кращого способу підняти собі настрій, ніж посміхнутися першій людині, якого побачите. Це може бути ваша сім'я, друзі, сусіди чи випадковий перехожий - зробіть свій і ще чийсь день яскравіше.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які вітаміни варто приймати вранці.