Головна Новини Здоров'я наше тіло Ранкові ритуали, які зміцнюють організм
commentss НОВИНИ Всі новини

Ранкові ритуали, які зміцнюють організм

Ці поради допоможуть прискорити метаболізм і зміцнити здоров'я

11 грудня 2020, 09:03
Поділіться публікацією:

Американські експерти запевняють, що ранковий розпорядок є ключем до продуктивного і здорового дня. Краща ранкова рутина це та, яка дає вам відчуття свіжості і готовності зустріти день. Дієтологи дали кілька порад, з яких потрібно починати день, щоб не тільки поліпшити самопочуття, а й підтримувати фізичну форму.

Ранкові ритуали, які зміцнюють організм

ФОТО: З відкритих джерел

Снідайте

Існують різні думки про важливість сніданку, але більшість досліджень показують, що сніданок не можна пропускати. За словами дієтолога і кулінарного експерта Джесіки Левінсон, він дає необхідну енергію для мозку., щоб приступити до роботи протягом дня.

Включіть до сніданку корисні жири

Експерт у галузі охорони здоров'я, дієтолог Мері Еллен впевнена, що жири допомагають стабілізувати рівень цукру в крові протягом усього ранку, дозволяючи відчувати себе бадьорим і енергійним. Вона радить вибрати для сніданку горіхову олію, авокадо або яйця.

Випивайте склянку води

Після повноцінного нічного сну важливо відновити водний баланс. Дієтолог Рейчел Беган впевнена, що питна вода запускає всі функції організму, включаючи травлення і загальний метаболізм.

Дихайте свіжим повітрям

Американський експерт Кім Хобан стверджує, що ранкова прогулянка задає тон всьому дню. Денне світло, свіже повітря і рух заряджають енергією і заряджають розум і тіло на майбутній день. Для схуднення експерти радять проходити близько 10 тисяч кроків в день.

Робіть зарядку

Ранкове тренування — не тільки відмінний спосіб підтримувати фізичну форму. Вправи зранку сприяють уважності та бадьорості протягом усього робочого дня.

Раніше видання "Коментарі" писали про три звички здорового сніданку від американських фахівців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.eatthis.com/
comments

Обговорення


Новини