Прості звички, які допоможуть схуднути

Як тільки ви зробите ці звички повсякденними, проблема із зайвою вагою вирішитися сама собою

Ви загорілися ідеєю про схуднення, але в даний час у вас немає плану, як це зробити? Американські експерти запевняють, що для того, щоб почати скидати вагу, досить слідувати декільком простим правилам, які повинні стати вашою зроєю в боротьбі за ідеальну фігуру.

Не зловживайте їжею у вихідні

Чітміл - це поширений трюк, який використовується в багатьох дієтах, щоб допомогти людям впоратися з проблемами, пов'язаними з дотриманням суворої програми дієти. Але чітміли не тільки заважають вам схуднути, але і можуть викликати збільшення ваги. Дослідження, опубліковане в журналі Obesity, показало, що незалежно від того, чи дотримувалися учасники експерименту суворої дієти або програми вправ, вони все одно втрачали вагу повільніше, ніж очікувалося, тому що у вихідні вони їли більше, ніж протягом тижня.

Обов'язково снідайте

Проблема в тому, що пропуск прийому їжі насправді збільшує ваші шанси набрати вагу, особливо коли справа стосується сніданку. Дослідження, проведене Американським журналом епідеміології, показало, що люди, які відмовилися від ранкового прийому їжі, в чотири з половиною рази частіше страждали ожирінням. Чому? Пропуск прийому їжі уповільнює метаболізм і підсилює відчуття голоду.

Повноцінно спіть

Згідно з дослідженнями Wake Forest, люди, які дотримуються дієти і сплять п'ять годин або менше, набирають в два з половиною рази більше жиру на животі, ніж ті, хто спить понад вісім годин. Спіть в середньому від шести до семи годин на добу - це оптимальний час для контролю ваги.

Раніше "Коментарі" ділилися трьома жахливими міфами про Coca-Cola , в які потрібно перестати вірити.