Головна Новини Здоров'я наше тіло Правила чистого будинку: як часто потрібно пилососити
commentss НОВИНИ Всі новини

Правила чистого будинку: як часто потрібно пилососити

Хтось вважає, що пилососити і витирати пил потрібно тільки раз в тиждень, а хтось щодня не може заснути, поки не наведе ідеальний порядок в усіх кімнатах

25 січня 2021, 21:39 comments1093
Поділіться публікацією:

У кожного є свої звички щодо чистоти і розуміння того, як часто потрібно прибирати в будинку. Тут потрібно шукати золоту середину, яка допоможе зрозуміти, яка кількість прибирань в тиждень підходить саме вам. Про це пишуть "Ідеї 24. Юа".

Правила чистого будинку: як часто потрібно пилососити

Як часто потрібно прибирати в будинку. Фото: unsplash

Чистоту потрібно підтримувати в абсолютно всіх кімнатах, тому що пил, шерсть і бруд, які швидко накопичуються, можуть негативно позначитися на здоров'ї.

Використання пилососа в прибиранні допоможе не тільки ретельно очистити поверхні в будинку, але і не поширювати пил по іншим кімнатам і не піднімати його в повітря. Що трапляється, коли ми беремо в руки віник.

Як часто потрібно пилососити

Тут роль грає безліч різних чинників: від типу підлоги до наявності домашніх тварин в будинку.

Якщо підлога не покрита килимами, то достатньо буде всього один раз в тиждень пройтися пилососом.

Якщо килими в будинку є, то пилососити потрібно хоча б 2 рази в тиждень. Пояснюється це тим, що в них накопичується багато бруду, вовни, волосся і пилу.

Якщо ж в будинку є тварини, то рекомендується пилососити кожен день. Це збереже не тільки ваше здоров'я, але і здоров'я домашнього улюбленця.

Як повідомляло видання "Коментарі", як часто потрібно прати джинси і мити холодильник. Як виявилося, не всі загальноприйняті стандарти гігієни правильні. Розповідаємо вам кілька головних правил з точки зору науки.
Постільна білизна потрібно міняти щотижня
І навіть якщо вам здається, що вона ще нормальна і добре пахне, фахівці радять не нехтувати цим правилом. Оскільки в ній мешкає безліч мікроскопічних пилових кліщів. Продукти їх життєдіяльності можуть викликати алергію, кон'юнктивіт, нежить і навіть екзему. До того ж, постільна білизна є основним джерелом пилу в будинку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини