Перукар розкрила правильний спосіб миття голови

Ролик подивилися вже понад мільйон людей

Перукар показала на відео правильну техніку миття голови і розкрила причину, по якій процедуру необхідно проводити двічі. Відео процесу вона виклала в соцмережі TikTok.

На кадрах користувачці під ніком amy.does.some.hair демонструє послідовність своїх дій.

"Ретельно намочіть волосся, нанесіть шампунь на руки і рівномірно розподіліть його по всій шкірі голови. Після цього подушечками пальців помасажуйте всю її поверхню. Не пропустіть лінію росту волосся або потилицю ", - свідчить текст на відео.

Після промивання дівчина порекомендувала повторити процес, щоб змити залишки забруднень і надати волоссю "ідеальну чистоту". Однак, за її словами, вдруге необхідно зробити наголос саме на корені.

Потім слід знову обполоснути волосся і на кілька хвилин нанести на їх кінчики кондиціонер. Після фінальної промивання героїня матеріалу зав'язала голову рушником. Ролик набрав більше 470 тисяч переглядів і сотні схвальних коментарів. "Я роблю так само! Щоразу волосся в результаті ідеально чисті "," Моє життя змінилося після того, як я почала мити волосся двічі "," Дуже корисне відео! " - висловлювалися користувачі.


Раніше "Коментарі" публікували улюблені у жінок пози для сексу.