Головна Новини Здоров'я наше тіло П'ять сигналів того, що вашому організму потрібна допомога
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять сигналів того, що вашому організму потрібна допомога

Ці сигнали краще не ігнорувати

12 листопада 2020, 16:00
Поділіться публікацією:

Коли наш організм дає "збій", то починає сигналізувати нам про це за допомогою певних симптомів, які багато хто чомусь ігнорують. Які сигнали вказують на те, що не все гаразд?

П'ять сигналів того, що вашому організму потрібна допомога

фото з відкритих джерел

Низька температура тіла

Найчастіше нас турбує підвищена температура тіла, але загрозу для здоров'я може нести й знижена. Температура нижче 35 градусів може вказувати на ендокринні захворювання або проблеми з наднирниками. У будь-якому випадку, ця ознака говорить про те, що з організмом не все в порядку.

Суха шкіра

Ця проблема може турбувати часто і приносить дискомфорт, особливо дівчатам, які більше хвилюються з приводу свого зовнішнього вигляду. Найчастіше суха шкіра на обличчі та руках вказує на брак вітаміну Е в організмі, тому варто переглянути свій раціон харчування.

Кровоточать ясна

З такою проблемою варто звернутися до стоматолога, тому що вона може виникнути через скупчення нальоту і вам буде потрібно професійна чистка. А ще ясна можуть кровоточити через дефіцит вітаміну С, тому додайте у своє меню більше овочів і фруктів.

Постійна спрага

Такий симптом вказує на зневоднення організму, а це негативно впливає на всі обмінні процеси. Тому, постарайтеся контролювати свій водний баланс.

Хронічна втома

Якщо навіть після тривалого сну ви відчуваєте себе втомленим і розбитим, тоді варто сходити на консультацію до лікаря і перевірити рівень цукру в крові, а якщо буде потрібно, то здати й інші аналізи.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як організм сигналізує про критичні збої в харчуванні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини