Головна Новини Здоров'я наше тіло П'ять продуктів, через які у вас може з'явитися целюліт
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять продуктів, через які у вас може з'явитися целюліт

Над причинами появи злощасної «апельсинової кірки» сушать голову вчені та багато жінок

12 жовтня 2020, 16:40
Поділіться публікацією:

Багато жінок стикалося з цієї неприємною проблемою — порушенням шкірних покривів у вигляді целюліту. Спеціаліст в області здорового харчування Наталія Кальве розповіла для іспанського видання La Vanguardia про 5 продуктів в нашому раціоні, які можуть викликати цю проблему. Про це пише видання lenta.

П'ять продуктів, через які у вас може з'явитися целюліт

П'ять продуктів, через які у вас може з'явитися целюліт. Фото: pixabay

Так, експерт каже, що немає прямого зв'язку між зайвою вагою і появою целюліту. Ця проблема пов'язана з деформацією жирових тканин, тому з нею зіткнутися можуть навіть худі жінки. Наталія впевнена, що солодка газована вода, ковбаси, кофеїн, білий хліб і пластівці на сніданок — це продукти, які провокують целюліт.

Варто зазначити, що пластівці опинилися в цьому списку тому, що вони проходять не одну ступінь обробки. Це означає, що в них міститься багато цукру і рафінованого борошна. А якщо говорити про газовану воду, то це напій, який не здатний підтримувати процес гідратації в організмі належним чином, тому варто віддати перевагу звичайній воді.

А ось до складу ковбас входить м'ясо глибокої переробки з неякісними жирами, що теж негативно впливає на наше здоров'я. Кофеїн затримує рідину в організмі, а це перешкоджає насиченню клітин киснем, каже Наталія. Тому якщо ви хочете мінімізувати ризики появи целюліту, то краще обмежити вживання вищеперелічених продуктів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, целюліту — відбій: три правила для гладкої шкіри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини