П'ять щоденних звичок, які сприяють старінню тіла

Ці звички шкодять нашій красі та молодості

На наш зовнішній вигляд і здоров'я впливає не тільки генетика, але й спосіб життя. Є кілька звичок, які шкодять організму і прискорюють процес старіння. Їх необхідно терміново позбуватися.

Стрес через неорганізованість

Постійний стрес і нервове напруження негативно впливають на роботу організму. Не варто перевантажувати себе і виконувати кілька завдань одночасно. Навчіться правильно планувати свій день і організовувати його так, щоб часу вистачало і на роботу, і на відпочинок.

Нестача сну

Сон - найважливіша частина нашого життя, адже завдяки якісному відпочинку ми відновлює сили і енергію. Нестача сну призводить до втоми, загальмованості, поганого настрою, а всі ці ознаки серйозно впливають на наш спосіб життя і здоров'я.

Перегляд телевізора

Вчені з'ясували, що час, проведений за переглядом телевізора, вкорочує наше життя на 20 хвилин. Тому необхідно періодично вставати з дивана і розминатися.

Сон на боці

Коли ви лежите на боці, ваше обличчя притискається до подушки, а це викликає зморшки на щоках і шиї. Навчіться спати на спині, щоб залишатися молодими та свіжими.

Погана постава

Погана постава викривляє хребет, в результаті чого на м'язи та кістки лягає більше навантаження, ніж зазвичай. Такий стан справ загрожує болем і втомою в тілі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які звички харчування послаблюють імунну систему.