П'ять помилок, які небезпечні для здоров'я грудей

Експерти назвали популярні помилки жінок, які можуть бути небезпечні для здоров'я грудей

Жіночі груди - це орган дуже трепетний і вкрай сильно залежить від гормонального балансу. На жаль, жінки не розуміють, що ця частина тіла вимагає особливого догляду і періодично потрібно її оглядати на предмет новоутворень. Які найпоширеніші помилки можуть нашкодити молочним залозам?

Носіння бюстгальтера неправильного розміру

Бюстгальтер повинен бути комфортним і правильно підтримувати груди, якщо він занадто вільний, то це може привести до обвисання і розтягування грудей. А ось тісний бюстгальтер здатний заблокувати кровотік, що призведе до появи болю в шиї та спині.

Епіляція воском волосся на сосках

Дослідники довели, що використання бритви навколо області сосків може привести до інфекції. Видалення волосся будь-якими способами може збільшити ризик запальних процесів.

Пірсинг сосків

Вчені попереджають, що пірсинг сосків може пошкодити протоки виробництва молока і привести до збільшення ризику розвитку абсцесу в молочних залозах.

Надмірне паління

Краще позбутися паління, тому що ця звичка шкодить легеням і серцю, а ще вона може викликати проблеми з грудьми, такі як втрата еластичності. Також може виникнути обвисання, підвищений ризик раку грудей і болючість грудей.

Без бюстгальтера

Обов'язково надягайте бюстгальтер, коли виходите на пробіжку. Недостатня підтримка грудей може викликати сильний біль і дискомфорт.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що експерти розповіли про небезпеку пластичної хірургії, а особливо про операції, які стосуються зміни розміру грудей.