П'ять літніх звичок, які продовжать вашу молодість

Завдяки цим звичкам ви отримаєте від літа максимум користі

Літо можна проводити не тільки приємно, але й корисно. А для цього потрібно проявити бажання і взяти за основу п'ять простих звичок. Які ж із них підтримують організм в тонусі і продовжують молодість?

Раннє пробудження

Прокинутися разом з сонцем – звичка, з якої повинен починатися день. Сонячне світло є натуральним джерелом вітаміну D, який відповідає в нашому організмі за процес засвоєння кальцію. Не варто забувати, що промені цілюще впливають на нас вранці з 8-ї до 9-ї години. В інший час вони сильні, і не приносять людині жодної користі .

Запас вітамінів

Літо - це сезон овочів, фруктів, зелені, ягід, тому не варто втрачати час даремно. Збагатіть організм вітамінами та цінними мікроелементами. Кожен з них грає свою роль у будівництві та омолодження клітин, тому потрібно намагатися максимально урізноманітнити літнє меню.

Водний баланс

У спекотну погоду важливо підтримувати водний баланс і пити не менше 2-х літрів води. Така звичка допоможе уникнути зневоднення і поліпшити обмінні процеси. До того ж, вживання рідини допомагає довше залишатися красивими. Вода зволожує шкіру, допомагаючи їй залишатися м'якою, еластичною і чистою.

Плавання

З розбігу в прохолодну воду – думка, яка не покидає протягом усього літа. Це заняття можна вважати справжнім порятунком від виснажливої спеки, а ще сміливо занести у список корисних звичок. Вода робить тіло легшим приблизно втричі, настільки ж зменшується навантаження на суглоби під час плавання. Цей вид спорту відмінно підходить для вирішення проблем з розтягненнями і сутулістю.

Вечірні прогулянки

Під час піших прогулянок кров починає більш інтенсивно рухатися судинами, постачаючи у всі органи велику кількість кисню, який сприятливо впливає на весь організм. Ходьба допомагає впоратися з недугами серцево-судинної системи, а також знижує рівень холестерину.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які звички допомагають підтримувати здоров'я щитовидної залози.