Головна Новини Здоров'я наше тіло Нут сприяє схудненню
commentss НОВИНИ Всі новини

Нут сприяє схудненню

Раціон, спрямований на скидання ваги, може бути досить різноманітним і, головне, корисним

20 січня 2021, 23:35
Поділіться публікацією:

Дієтологи стверджують: вживаючи регулярно нут можна знизити вагу і позбутися від ожиріння. Вся річ у тому, що той вид гороху містить багато метіоніну — амінокислоти, яка допомагає розщеплювати поганий холестерин, перешкоджає ожирінню печінки і допомагає при депресіях. Крім цього, селен в складі нуту підтримує мозкову активність, зберігає молодість і хороший стан шкіри.

Нут сприяє схудненню

Нут (фото з відкритих джерел)

На цьому приріст продукту не закінчується: нут допомагає зміцнити серцево-судинну систему, покращує травлення, нормалізує рівень цукру в крові, виводить токсини, покращує склад крові, зміцнює імунітет і нервову систему.

Також нут — це цінне джерело білка, тому його люблять кочівники і вегетаріанці. Також корисно знати, що нут не накопичує токсини і нітрати, тому вважається екологічно чистим продуктом.

Нагадаємо, Налагоджувати систему харчування потрібно в комплексі з іншими заходами, адже наше здоров'я залежить не тільки від їжі. Як підвищити психологічний імунітет, розповіла дієтолог Ольга Безугла. Спеціаліст дала три методики підвищення психологічного імунітету. По-перше, слід впорядкувати харчування, прибрати зайве перекушування. При цьому дієтолог зазначає, що організму дуже важливі паузи між приймання їжі, зокрема, для гормонів, які теж впливають на набір ваги. Але паузи важливі не тільки в їжі, а й в інформаційному навантаженні з новин і соцмереж.

Другий момент — налагодження сну. Дієтолог пише, що режим роботи не дає можливості нам спати достатню кількість часу. А зв'язок сну і зайвої ваги вельми важлива. Наприклад, існує зв'язок наших емоції і кортизолу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://fermer.blog/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини