Головна Новини Здоров'я наше тіло Названо звички, які руйнують серце
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо звички, які руйнують серце

Від них краще позбутися!

25 серпня 2020, 16:51 comments1651
Поділіться публікацією:

У самого важливого органа в нашому тілі не буває вихідних або відпустки, тому порушення правильної роботи серця негативно позначається і на всіх інших процесах. Дослідження, яке було опубліковано в в Annals of Internal Medicine, показало від яких звичок краще відмовитися, щоб зберегти серце здоровим. Про це пише видання newsyou.info

Названо звички, які руйнують серце

Звички, які руйнують серце. Фото: levita-med

Довге сидіння на одному місці. Вчені цього дослідження виявили, що сидіння (без необхідної кількості фізичного навантаження) підвищує ризик серцево-судинних захворювань на 14 відсотків. А також збільшує ризик передчасної смерті на 40 відсотків.

Надмірне вживання червоного м'яса. Існує нерозривний зв'язок між підвищеним споживанням червоного м'яса і підвищеним холестерином в крові, що веде до захворювань серця.

Відсутність піших прогулянок. Щоб уникнути серцево-судинних захворювань, необхідно мінімум півгодини прогулянки на свіжому повітрі.

Зловживання солодким. Вчені даного дослідження також виявили, що люди, які близько 20 відсотків калорій отримують з цукрів, мають більш високий ризик смерті від серцево-судинних захворювань.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чим корисний гранат для здоров'я та імунітету



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини