Головна Новини Здоров'я наше тіло Названа несподівана ознака наявності захворювань серця
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа несподівана ознака наявності захворювань серця

Щорічно від серцево-судинних захворювань помирає понад 17 мільйонів людей

28 грудня 2020, 09:30
Поділіться публікацією:

За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, щорічно від серцево-судинних захворювань помирає понад 17 мільйонів людей у всьому світі. Фахівці, що працюють в організації Blood Pressure UK оприлюднили несподівану ознаку наявності серцево-судинних захворювань у людини.

Названа несподівана ознака наявності захворювань серця

ФОТО: З відкритих джерел

На думку експертів, набряк щиколоток може вказувати на підвищення кров'яного тиску, яке своєю чергою згубно впливає на кровоносні судини, викликаючи зайве навантаження. Це може стати причиною гіпертрофії серцевого м'яза і зниження циркуляції крові в організмі. Саме через це накопичується рідина в щиколотках, в результаті чого вони опухають.

Нагадаємо, що раніше вченим вдалося з'ясувати, чому люди, які ведуть абсолютно здоровий спосіб життя мають онкологічні захворювання, а курці зі стажем не мають ніяких проблем, зокрема з легенями.

Також дослідникам з Єльського університету вдалося розкрити ще один спосіб, як продовжити життя людини, і він виявився досить несподіваним. Британські дослідники прийшли до висновку, що спів сприятливо впливає на здоров'я людини, а також сприяє поліпшенню фізичного і психічного стану. Виходячи з цього вчені зробили заяву, що заняття співом може продовжувати життя людини.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що вчені довели особливу небезпеку коронавірусу для мозку. Дослідникам з Вашингтонського університету вдалося довести, що патогенні білки коронавірусного захворювання здатні впливати на мозок, викликаючи потенційно смертельні порушення в роботі нервової системи.









Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини