Головна Новини Здоров'я наше тіло Науковці назвали корисний для жінок алкоголь
commentss НОВИНИ Всі новини

Науковці назвали корисний для жінок алкоголь

Цей напій допомагає при гормональних збоях

2 грудня 2020, 14:45
Поділіться публікацією:

Вчені розповіли, який алкоголь варто вживати жінкам, аби підтримувати гормональне здоров’я. Дану інформацію було опубліковано на сторінках видання The Press and Journal. 

Науковці назвали корисний для жінок алкоголь

Науковці назвали корисний для жінок алкоголь. Фото: theconversation

Виявляється користь жіночому здоров’ю приносить один із різновидів пива — індійський ель. Цей напій корисний для жінок під час менопаузи та може значно полегшувати її симптоми. 

Індійський ель відрізняється від інших різновидів алкоголю міцністю та підвищеним вмістом хмелю. 

Саме через хміль алкоголь полегшує симптоми менопаузи. В ньому містяться сполуки — фітоестрогени, які назначають лікарі жінкам. Фітоестрогени продаються і в аптеках як лікарський засіб. 

Перед тим, як заявити цю інформацію світові, вчені провели дослідження. Під час кожної вечері одна група жінок споживала ель, інша — ні. Результати показали, що жінки, які кожного вечору пили пиво, мали нижчий рівень тривоги та кращу якість сну.

Тож аби алкоголь приносив користь та задоволення, варто вживати цей вид  пива в помірній кількості. Також існує кілька порад, які допоможуть мінімізувати шкоду від алкоголю.

Нагадуємо, що експерти розповіли, яка кількість алкоголю шкідлива для імунітету. Фахівці відзначили, що жінкам не рекомендується вживати в тиждень понад 8 напоїв міцного алкоголю, а чоловікам — понад 15 напоїв.

Раніше сайт “Коментарі” розповідав, що американська церква оригінально та несподівано підійшла до вибору новорічних подарунків. Цього року пастор закладу замість різдвяних вінків подарував парафіянам упаковки з пивом, прикрашені зеленою святковою стрічкою та різдвяною свічкою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини