Головна Новини Здоров'я наше тіло Морозиво лікує аерофобію
commentss НОВИНИ Всі новини

Морозиво лікує аерофобію

Для лікувальних цілей було замовлено створення спеціального сорту морозива

12 грудня 2020, 00:20
Поділіться публікацією:

Страх перед польотом лікується холодним десертом. Для пасажирів з аерофобією передбачений додатковий десерт при перельотах в літаку, оскільки доведено його сприятливий вплив на страх висоти і панічні атаки. Флагманом інновації стала аерокомпаній Monarch Airlines.

Морозиво лікує аерофобію

ФОТО: З відкритих джерел

Представники цієї корпорації вирішили лікувати страх польоту десертом. Для лікувальних цілей було замовлено створення спеціального сорту морозива, його автор — Чарльз Спенсер. Він додав до складу морозива пурпурову ехінацею і лакрицу. За словами вченого, такий десерт не тільки потішить ваш смак, але і підвищить імунітет.

Також в найближчому часі планується розробка трав'яного заспокійливого чаю і бадьорять батончиків для пасажирів літаків з аерофобією.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що експерти раніше вже перераховували продукти, які збільшують тривалість нашого життя, і тепер в цьому списку з'явився ще один продукт. Так, вони заявили, що риба-меч — це ефективний продукт для довгого життя. У ній є велика кількість корисних речовин, які підтримують здоров'я органів людини. Також ця риба є джерелом селену — мікроелемента, який необхідний нашому організму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини