"Кидайте палити і не бійтеся поправитися": дієтологи розповіли секрет стрункої фігури без нікотину

Більшість тих, хто кинув палити. у перші ж тижні відзначають збільшення маси тіла - тепер це можна подолати

Курці, які розлучаються з шкідливою звичкою, стикаються відразу з двома дисфункціями організму: постійна нервова від браку сигарет і помітне збільшення маси тіла. Дійсно, відмова від нікотину може призвести до того, що замість здорового організму, ви придбаєте небажаний вигляд в дзеркалі. Дієтологи діляться кількома порадами, щоб цього не допустити.

Не бійтеся солодкого

Відмова від сигарет неминуче призводить до цукрового браку. Не поспішайте замружуєтеся біля лавки з десертами - дозвольте собі шматочок чорного шоколаду, а на вихідних навіть невеликий десерт з чашкою чорної кави. Не піддавайте свій організм подвійним стресу, солодке в міру допоможе йому розслабитися.

Замість диму - вітамін С

Сонячний вітамін втамовує спрагу до куріння, тому якщо більше насичувати себе цитрусовими і мінеральною водою, ви не тільки наситите організм низькокалорійним харчуванням, але і значно спростите найскладніший період відмови від шкідливої, але жаданої звички.

Менше лежати і сидіти - більше двигатья

Спорт під час тієї самої "нікотинової ломки" один з ключових методів мотивувати себе і відвернути.Для тих, хто відчуває нервозність після розставання з сигаретою, ідеально підійдуть і йога, і тайбо: перша навчить розслаблятися і на все дивитися філософськи, а другий — дозволить спустити пар і непотрібну агресію.

Забудьте про дієту

Якщо ви маєте намір кинути палити і відразу сісти на дієту, це не додасть подвійний ефект вашого нового життя, а тільки виведе вас з рівноваги. Балансуйте харчування, не захоплюйтеся борошняним, алкоголем і смаженим, але коли хочете їсти, не смійте собі відмовляти, щоб ще дужче не захотіти закурити.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що від віку курця сильно залежить перспектива позбавлення від поганої звички.