Головна Новини Здоров'я наше тіло Догляд за шкірою в зимовий період: поради косметологів
commentss НОВИНИ Всі новини

Догляд за шкірою в зимовий період: поради косметологів

Використовуйте ці прості засоби, щоб захистити шкіру обличчя від впливу холоду

17 листопада 2020, 02:30
Поділіться публікацією:

Ні для кого не секрет, що з настанням холодів наша шкіра вимагає більшого догляду, адже зимову пору року вона переносить набагато гірше теплої. Косметологи дали кілька слушних порад, як захистити шкіру від холоду, повідомляють "Аргументи і Факти".

Догляд за шкірою в зимовий період: поради косметологів

ФОТО: З відкритих джерел

На думку косметологів, основне, що потрібно зробити — підживити шкіру, забезпечивши їй достатню кількість вологи, тому в свій щоденний догляд потрібно обов'язково включити живильний крем. Також фахівці радять змінити умивання водою з-під крана на умивання кип'яченою або відстояною водою. Для більшої ефективності можна додати кубик трав'яного льоду, наприклад, з ромашки чи м'яти.

Косметологи радять не забувати про вітамінні маски, які варто робити два-три рази на тиждень, при цьому непогано було б поєднувати їх з прийомом синтетичних вітамінів для шкіри, волосся й нігтів. Звісно, покупку вітамінних комплексів варто обговорити з фахівцями.

Маски для осіннього та зимового періоду варто обирати на основі персикової, абрикосової або оливкової олій, а для тонізації найкраще використовувати маски на глиняній основі.

Не забувайте про догляд і за шкірою губ, адже вона також схильна до запалення і лущення. Косметологи пропонують наносити маску з рідкого меду на губи на півгодини, це допоможе шкірі залишатися шовковистою і м'якою.

Якщо після прогулянки на вулиці, ви відчуваєте сухість і дискомфорт, вам допоможе компрес на основі відвару ромашки і м'яти. Варто змочити в ньому рушник і прикласти до обличчя на 5-10 хвилин. Щоб закріпити результат, змішайте яєчний жовток з краплями нерафінованої олії і розчином вітаміну А, і нанесіть на обличчя хвилин на 15.

Раніше "Коментарі" розповідали про чотири дрібниці , які можуть багато про вас розповісти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини