Головна Новини Здоров'я наше тіло Дієтологи розповіли, що на Новорічному столі вбиває потенцію
commentss НОВИНИ Всі новини

Дієтологи розповіли, що на Новорічному столі вбиває потенцію

Найбільше на потенції відображаються бананові і вишневі десерти, адже вони багаті мелатонином і ведуть до сонливості

31 грудня 2020, 23:50
Поділіться публікацією:

Кілька помилок за столом можуть привести до любовного фіаско Чоловікам, які планують феєричне завершення новорічного вечора, краще не зловживати міцними напоями, оскільки алкоголь знижує збудження.

Дієтологи розповіли, що на Новорічному столі вбиває потенцію

Фото: svoboda.ua

Також обережніше слід бути з квасолею або іншими бобовими, — вони створюють високу ймовірність метеоризму. Крім цього, фахівці рекомендують утриматися від десерту: солодощі перетравлюються швидше м'яса, тому починають "бродити" на поверхні, провокуючи утворення газів.

Найбільше на потенції відбиваються бананові і вишневі десерти, адже вони багаті мелатонином і ведуть до сонливості. Смажене у фритюрі також є вбивцею сексуального потягу. Виділяються транс-жири негативно впливають на судини.

Нагадаємо, більше половини представників сильної статі, що мають діабет страждає від еректильної дисфункції. Це пов'язано з тим, що підвищений рівень цукру в крові ушкоджує нерви, необхідні для сексуального збудження. Наявність діабету отруює сексуальне життя більше половини чоловіків, як показало дослідження. В цілому, 52,5% чоловіків діабетиків не можуть досягти ерекції, або зберегти вже досягнуте збудження. Серед жертв діабету другого типу 66,3% чоловіків стикаються з еректильною дисфункцією. Серед жертв діабету першого типу кількість таких пацієнтів становить 37,5%, причому причини цієї різниці не дуже зрозумілі вченим. Попередні дослідження показали, що діабет здатний завдавати ушкодження нервів і кровоносних судинах, які необхідні для досягнення сексуального збудження чоловіки. Дослідники сподіваються, що результати їх роботи допоможуть в більш ранній діагностиці еректильної проблем серед жертв діабету чоловічої статі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://golos.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

14 січня 2021, 19:23

Также хорошо помогает женьшень, правда, эффект не мгновенный)


Новини