Дієтологи назвали найгірший продукт для перекусу

Лікарі рекомендують використовувати для перекусу продукти, що містять велику кількість клітковини

Багато людей люблять влаштовувати перекушування і як з'ясували дослідники, жінки роблять це набагато частіше, ніж чоловіки. І для втамування голоду вони використовують солодкі або солоні продукти.

Дієтологи з'ясували, що найбільш шкідливими для перекусу є картопляні чіпси, в складі яких багато хімії. Мало того, що вони викликають звикання, так ще і негативно впливають на роботу всього організму, в тому числі шлунково-кишкового тракту, пише eatthis.

Якщо цей продукт використовувати як перекус регулярно, тоді підвищується ризик розвитку безлічі захворювань, в тому числі діабету, онкології і гіпертонії. Картопляні чіпси давно займають лідируючі позиції в рейтингах шкідливої для організму їжі. У них міститься багато хімічних добавок: ароматизаторів, підсилювачів смаку, барвників і т.д.

Лікарі рекомендують використовувати для перекусу продукти, що містять велику кількість клітковини. Як не дивно, але дуже хороший варіант перекусу на роботі це зелений чай з медом. Це і корисно, і бадьорить, і вгамує на деякий час голод. Якщо ви знаєте, що якийсь тривалий проміжок часу у вас не вийде поїсти, з'їжте сухофрукти з горіхами. Це і калорійно, і хороше джерело ненасичених жирних кислот.

Як повідомляли раніше здорове харчування змінює на краще нашу зовнішність, самопочуття, настрій, заряджає енергією, тому додавайте в раціон правильні продукти, зокрема, харчові добавки. Експерти назвали кращі з них, які допомагають боротися зі старінням. Куркумін Це ліпофільний пігмент з високою цінністю для здоров'я людини.

Куркумін став однією з найпопулярніших харчових добавок в світі і особливо цінується за свою омолоджуючу дію. Він міститься в куркумі, тому дієтологи рекомендують частіше додавати цю спецію в свій раціон.