Головна Новини Здоров'я наше тіло Чому експерти не радять літнім людям і молоді зустрічати Новий рік за одним столом
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому експерти не радять літнім людям і молоді зустрічати Новий рік за одним столом

Це проста дія мінімізує ризики зараження коронавірусною інфекцією

20 листопада 2020, 18:29
Поділіться публікацією:

Так, нещодавно експерти зробили несподівану заяву: літнім людям та молоді небажано сидіти за одним столом в новорічну ніч. Такими думками поділилася Лариса Алексєєва, терапевт, лікар загальної практики, коли розмовляла з журналістами видання Nation News.

Чому експерти не радять літнім людям і молоді зустрічати Новий рік за одним столом

ому експерти не радять літнім людям і молоді зустрічати Новий рік за одним столом. Фото: unsplash

Експерти Міністерства охорони здоров'я порекомендували людям в цьому році утриматися від великих компаній і гучних вечірок. І фахівець Лариса Алексєєва повністю з ними в цьому згодна, але вона підкреслила, що людям різних поколінь не варто збиратися за одним столом, і ось чому.

"Звичайно, сім'я — це не тільки подружжя і діти. Це і літні родичі. Але я б рекомендувала все-таки поберегти тих, хто старше, і не кликати їх за один стіл з молоддю. Якщо людям більше 65 років, то вони входять в групу ризику по COVID-19. Краще передайте своїм літнім батькам якісь смачні подарунки, але побережіть їх здоров'я і не кличте за стіл з молоддю", — резюмує експерт.

Також видання "Коментарі" розповість, скільки відпочиватимуть українці на новорічні свята. Ми вже змогли насолодитися першим снігом в цьому році, а це означає, що прийшов час починати відлік до початку новорічних свят. Тим більше, що Кабінет міністрів України видав свої розпорядження і тепер ми знаємо, скільки буде вихідних в грудні і січні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини