Головна Новини Здоров'я наше тіло Чи впливає куріння «травки» на продуктивність людини
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи впливає куріння «травки» на продуктивність людини

«Травку» краще курити після робочого дня

13 січня 2021, 15:35 comments1044
Поділіться публікацією:

Американські вчені провели дослідження і з'ясували, як куріння канабісу позначається на продуктивності людини в різний час доби.

Чи впливає куріння «травки» на продуктивність людини

як марихуана впливає на продуктивність / фото: Unsplash

Багато людей розглядають "травку" як легкий засіб для підняття настрою і розслаблення, але, якщо курити її до або під час робочого процесу, продуктивність людини падає. Вона не може зосередитися на виконанні завдання, тому що у неї падає концентрація уваги, вона занурюється у свої думки й не може зібратися.

Але вчені з'ясували, якщо курити марихуану після робочого дня, то це ніяк не вплине на виконання професійних завдань та на стосунки з колегами. Таким чином, результати дослідження руйнують стереотип про те, що люди, які захоплюються "травкою" в цілому ледачі й не мають мотивації.

За словами експертів, якщо вживання канабісу після роботи не впливає ні на один показник продуктивності, роботодавцям слід переглянути свою політику щодо легких наркотиків.

Дослідження, проведені раніше, підтвердили, що марихуана може і позитивно позначатися на організмі, вона допомагає заспокоїтися і розслабитися після напруженого дня.

Нагадаємо, в грудні 2020 року комісія ООН з наркотичних засобів вирішила виключити канабіс зі списку небезпечних речовин. До цього вона перебувала на рівні з опіоїдами, які викликають сильну залежність, в тому числі й героїн.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що під час першого карантину, який було оголошено навесні 2020 року, у світі в кілька разів зріс попит на марихуану. Financial Times повідомляє, що ріст попиту на "травку" прирівняв її до категорій товарів першої необхідності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини