Головна Новини Здоров'я наше тіло Чи шкідливий бюстгальтер під час сну: відомий міф зруйновано
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи шкідливий бюстгальтер під час сну: відомий міф зруйновано

Більшість жінок здивується, але від одягання ліфчика на період сну може в дечому навіть зарадити

26 січня 2021, 19:50
Поділіться публікацією:

Десятки років поспіль у суспільстві існує теорія, що носіння бюстгальтерів під час сну є причиною виникнення проблем із здоров’ям. Найстрашнішою жінки, звичайно ж, вважають рак молочної залози. Утім, значна частка людей також стверджує, що від звичайного ліфчику є певна користь. Спеціалісти пояснили, що ж у цьому правда, а що — ні.

Чи шкідливий бюстгальтер під час сну: відомий міф зруйновано

Ліфчик під час сну не настільки шкідливий, як ми думали. Фото із відкритих джерел

Як виявилося, більшість жінок усе ж віддає перевагу сну без бюстгальтера. І не тому, що хвилюється за власне здоров’я. Першим пріоритетом є комфорт. Та варто зазначити, що носіння не надто тугого ліфчику аж ніяк не впливатиме на якість сну і забезпечить відсутність подразнень на шкірі.

Ба, більше: на сьогодні не існує офіційних медичних досліджень, які б доводили, що носіння ліфчику сплячими жінками здійснює шкідливий вплив на їхнє здоров’я.

На жаль, спеціалісти розвінчують й інший міф, що начебто описує ліфчик як одяг для сну у позитивному ракурсі. Та варто знати: жодні бюстгальтери не допоможуть зупинити обвисання грудей. Це абсолютно природний процес, адже зв’язки, які відповідають за пружність жіночих принад, з роками розтягуються. Відповідно, груди починають дещо обвисати. Додатково на цей процес можуть впливати розмір грудей, генетика, шкідливі звички, а також вагітність.

Єдиний безперечний плюс, який має бюстгальтер під час сну, — це допомога власницям "великих розмірів". Спати із важкими грудьми буває досить боляче і дискомфортно. Утім простий бавовняний ліфчик, який не надто тиснутиме, допоможе підтримувати грудям форму, а їхній власниці — спокійно спати.

Раніше "Коментарі" розповідали, як не засинати на ходу і перемогти сонливість. Також на порталі можна дізнатися, які проблеми може викликати сон на животі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини