Чим корисна горілка: лікарі назвали її лікувальну властивість

Медики розповіли, що горілку можна використовувати як народний засіб для лікування остеохондрозу

Лікарі відзначають, що горілка має ряд корисних властивостей, але тільки її потрібно не вживати, а використовувати як народний засіб. Наприклад, алкогольний напій добре допомагає при остеохондрозі.

Медики стверджують, що компреси з горілкою знімають набряклість і "зігрівають" болючу область, знімаючи запальний процес. Потрібно зробити компрес на основі алкогольного напою і меду, покласти на болюче місце, укрити все зверху целофаном і теплим шарфом. Засіб бажано тримати не менше 2 годин.

Зазначається, що остеохондроз - це захворювання, яке відбувається на кордоні кістки й хряща, яке характеризується втратою або зниженням еластичності хрящової тканини. Остеохондроз може розвинутися в будь-яких суглобах людського організму. Недуга може з'явитися через малу рухливість, незручні пози, й навіть вживання шкідливої їжі здатне посилити проблему.

Для полегшення симптомів остеохондрозу лікарі рекомендують відмовитися від вживання спиртних напоїв і куріння.

Нагадаємо, коли купуєш горілку до святкового столу, дуже важливо купити якісну продукцію. Горілка досить хитрий і небезпечний напій. Разом з веселим ввечері вона може подарувати важке похмілля вранці. Саме тому вкрай важливо знати, як відрізнити оригінал від підробки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що горілка є одним з найпопулярніших алкогольних напоїв. У нашій країні вона неодмінно присутня на більшості застіль. Але що ми знаємо про горілку, крім її градусів і властивостей? Розповімо вам п'ять найпоширеніших міфів про цей напій.

Читайте також, які країни найбільше п'ють українську горілку.