Головна Новини Здоров'я наше тіло Як випадання зубів впливає на тривалість життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Як випадання зубів впливає на тривалість життя

Зуби можуть випадати з різних причин

3 грудня 2020, 12:15 comments1060
Поділіться публікацією:

Кожна людина повинна стежити за здоров'ям зубів, тому що це важлива частина особистої гігієни. Якщо нехтувати цією рекомендацією, то з'являться проблеми, які, як з'ясувалося, впливають на тривалість життя.

Як випадання зубів впливає на тривалість життя

зуби впливають на тривалість життя (фото з відкритих джерел)

Представники організації Oral Health Foundation, яка надає продукти для поліпшення здоров'я та гігієни порожнини рота, заявили, що здоров'я зубів — важливий індикатор здоров'я.

Стоматологи прийшли до висновку, що люди, які зберегли свої зуби до 70-річного віку, зазвичай доживають до 90 і більше років. І навпаки — якщо до 65 років у людини випало п'ять і більше зубів, то вона гарантовано має проблеми зі здоров'ям. Найчастіше це захворювання серцево-судинної системи, діабет або остеопороз (втрата кальцію в кістках, — прим. авт.).

Експерти кажуть, що найчастіше зуби починають випадати через неправильну гігієну порожнини рота, захворювання ясен, різних травм і куріння. І зазвичай люди не поспішають вирішувати ці проблеми, нехтуючи своїм здоров'ям.

Щоб зміцнити стан зубів, експерти рекомендують регулярно міняти зубні щітки. Через 2-3 місяці вони стають нефункціональними, тому можуть нашкодити яснам. Також варто щодня чистити зуби (вранці та ввечері) і ця процедура повинна займати не менше 2 хвилин.

А ще кожні пів року варто відвідувати стоматолога, щоб він проводив профілактичний огляд.

Нагадаємо, яким сортом чаю не можна зловживати, тому що він шкодить зубній емалі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як в домашніх умовах полегшити зубний біль, якщо до стоматолога піти не виходить.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Полная чушь

3 грудня 2020, 12:53

Полная чушь, у моего отца лет в 45 своих зубов уже совсем не было, и ничего 82 года уже.


Новини