Головна Новини Здоров'я наше тіло Як куріння впливає на сексуальне життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Як куріння впливає на сексуальне життя

Куріння негативно впливає на сексуальний потяг як у чоловіків, так і у жінок

21 січня 2021, 18:36 comments4212
Поділіться публікацією:

Попередження про те, що куріння вбиває, відоме багатьом. Та не всі знають, що негативний вплив сигарети мають ще й на сексуальне життя. Спеціалісти розповіли, чому саме шкодить звичка курити.

Як куріння впливає на сексуальне життя

Куріння негативно впливає на сексуальну функцію людини. Фото із відкритих джерел

• Зниження сексуального бажання

Куріння має безпосередній вплив на рівень тестостерону, що регулює сексуальне бажання. Тестостерон — це гормон, відповідальний за ріст м’язів, а також підтримку лібідо. У партнерів будь-якої статі. Поки ми куримо, в організмі збільшується рівень окису вуглецю, і це, відповідно, знижує рівень тестостерону. Через це людина починає менше бажати сексуальних стосунків.

• Причина еректильної дисфункції

Чоловіки не надто люблять говорити про проблеми із ерекцією, хоча це і доволі часте явище. У деяких випадках на еректильну дисфункцію впливає звичка курити. Нікотин "допомагає" у закупорці вен і артерій, які проходять через статеві органи. Через це обмежується приплив крові, що, власне, і є запорукою ерекції. До того ж, під час куріння зменшується кількість оксиду азоту в чоловічому організмі. А цей елемент також є "складовою" гарної ерекції. Між тим, жінки можуть через куріння мати проблеми із виділеннями природної змазки вульви, що ускладнює статевий акт.

• Запалення клітору

Про жіночий клітор існує безліч жартів, але така хитра частинка жіночого організму все ж існує. Клітор є найбільш чутливим серед статевих органів жінки. Куріння ж може викликати його запалення, що призведе до втрати чутливості. Безперечно, оргазм у такому разі можливий, але "старатися" над ним доведеться куди довше.

• Витривалість під час сексу

Нікотин та інші шкідливі хімічні сполуки, на які багаті тютюнові вироби, шкодять нашій витривалості. Чоловікам, наприклад, слід турбуватися про зменшення здатності м’язів паху розтягуватися, що може призвести до, знову ж таки, втрати ерекції чи інших неприємностей у ліжку. І не забуваємо про вплив сигарет на дихальну систему — під час статевого акту у вас можуть початися проблеми із диханням.

Тому спеціалісти рекомендують якщо не зовсім кинути куріння, то хоча б зменшити кількість сигарет на день.

А як позбавитися шкідливої звички, підкажуть "Коментарі". Наприклад, можна дослухатися до порад дієтолога, який рекомендує один із найпростіших методів відмови від куріння.

Крім того, на порталі можна дізнатися, як куріння одразу після сну впливає на людський організм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини