Головна Новини Здоров'я онкологія Знайдений препарат, який допомагає на останніх стадіях раку
commentss НОВИНИ Всі новини

Знайдений препарат, який допомагає на останніх стадіях раку

Цей препарат не показав побічних ефектів

1 жовтня 2020, 15:45 comments1013
Поділіться публікацією:

Вчені з усього світу протягом багатьох років намагаються створити препарат, який допомагає в боротьбі з онкологічними захворюваннями. І їм вдалося просунутися у своїх дослідженнях ще на один крок. Нещодавно на людях був випробуваний новий препарат революційного класу, який довів свою ефективність. Про це повідомляє видання EurekAlrt.

Знайдений препарат, який допомагає на останніх стадіях раку

Участь в експерименті взяла 21 особа. У добровольців були запущені стадії раку і види онкологічних захворювань, які важко піддаються лікуванню. Препарат нового класу — інгібітор ATR вводився учасникам дослідження 316 днів. Серйозних побічних ефектів, крім анемії, не було помічено.

Експерти відзначили, що препарат більшій половині хворих допоміг зупинити зростання пухлини на останній стадії. А також він виявився ефективний проти раку з дефектами гена АТМ, а це дуже хороший показник на початкових фазах дослідження.

Керівник дослідження професор Йоганн де Боно зазначив, що новий лікарський засіб виявився безпечним і може принести користь пацієнтам з запущеними формами захворювання.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які ознаки вказують на рак шкіри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини