Вчені знайшли спосіб омолодити мозок

Чи буде технологія успішно працювати на людях - покаже час, проте медики вже визнали сенсацією отримані результати експерименту.

Дослідження дали приголомшливі результати по відновленню функцій мозку гризунів. При цьому лікування не викликало побічних ефектів. За словами вчених, результати відкривають нові можливості в терапії старіння, при цьому мозок не втрачає безповоротно своїх функції.

Чи буде технологія успішно працювати на людях - покаже час, проте медики вже визнали сенсацією отримані результати експерименту. Результати доклінічних досліджень показали, що випробуваний препарат дав швидке відновлення когнітивних здібностей мишей.

В результаті вчені змогли омолодити мозок піддослідних і уникнути вікової деменції. Чи буде метод успішний в лікуванні людей - покаже новий етап тестів, пише apteka.ua.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, нове дослідження успішно відокремило сигнали мозку, які впливають на поведінку і дії, від тих, які не впливають, згідно з публікацією C4ISRNET, в якій розглядаються нові тенденції в технологіях ведення військових дій. У дослідженні, яке фінансується дослідницьким бюро армії США, використовувався алгоритм і складна математика, щоб визначити, які сигнали мозку керують рухом або сигнали, які стосуються поведінці.