Головна Новини Здоров'я народна медицина «Золоте молоко» визнали одним з кращих засобів для довголіття
commentss НОВИНИ Всі новини

«Золоте молоко» визнали одним з кращих засобів для довголіття

«Золоте молоко» має цілу низку корисних властивостей

8 грудня 2020, 09:55 comments1063
Поділіться публікацією:

Для того, щоб організм правильно і злагоджено працював, йому необхідні вітаміни, мінерали та інші корисні речовини. Знайти їх можна в "золотому молоці" — напої, який користується великою популярністю і має лікувальні властивості.

«Золоте молоко» визнали одним з кращих засобів для довголіття

золоте молоко (фото з відкритих джерел)

Фахівці з'ясували, що яскраво-жовтий напій вважається цілющим в традиційній медицині внаслідок куркуміна — речовини, яке має антиоксидантні властивості. Він підсилює захисні сили імунітету і пригнічує ріст хвороботворних бактерій. Також куркумін покращує роботу травної системи, допомагаючи справитися з різними розладами шлунково-кишкового тракту.

Ще "золоте молоко" при регулярному вживанні здатне запобігти розвитку онкологічних захворювань, а також сповільнити вплив хвороби Альцгеймера. Напій ефективно виводить з організму токсини та канцерогенні речовини, володіючи сечогінною дією.

З огляду на, що одним з важливих органів довголіття людини є серце, вчені з'ясували, як засіб впливає на його роботу. В ході дослідження вони встановили, що куркумін на 60% знижує ризик інфаркту і відновлює капілярну мережу кровоносних судин.

Як правило, напій складається з молока і куркуми, але багато хто ще додає туди мед або імбир, щоб посилити його ефективність.

Нагадаємо, що вчені також визнали чай одним з напоїв, який збільшують тривалість життя. І вся справа в його позитивному впливі на кишківник — один з найважливіших наших органів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що яйця вважаються "ранковим" продуктом для довголіття, тому що в їх складі багато білка і цінних амінокислот.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини