Головна Новини Здоров'я народна медицина Новий спосіб омолодження: вчені розповіли, як зробити тіло молодше
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий спосіб омолодження: вчені розповіли, як зробити тіло молодше

Японський професор поділився рецептом молодості

26 грудня 2020, 18:09
Поділіться публікацією:

Вже скільки рецептів молодості не звучало з різних видань, проте, вчені знаходять все нові способи боротьби зі старістю. Виглядати молодшим можна, якщо збільшити м'язову масу. Регулярні вправи і протеїн зможуть допомогти в цьому, вважають автори японського видання Nihon Keizai. Автори посилаються на певний авторитет у  в своїй області — ним став хтось Сатоси Фудзита, професор факультету спортивного здоров'я Університету Ріцумейкан.

Новий спосіб омолодження: вчені розповіли, як зробити тіло молодше

Заняття на тренажерах

Так, професор стверджує знайому для багатьох істину, що заняття спортом без фанатизму може справити позитивний вплив на здоров'я людини. Зокрема, правильні заняття дозволять поліпшити еластичність і структуру шкіри. А нарощування м'язової маси зробить товстим шкірний покрив завдяки біглікану, а у людей з товстою шкірою буде менше зморшок і пігментних плям.

Додатковий протеїн зробить заняття спортом більш ефективними для омолодження.

"Коли ви пропускаєте заняття спортом, необхідно постійно отримувати протеїн. Так м'язи будуть формуватися краще. На переробку м'яса, риби або яєць йде певний час, однак амінокислоти і протеїн всмоктуються швидко, і в цьому їх перевага", — вважає Фудзита.

Тим часом, як повідомляв портал "Коментарі", австралійські вчені з'ясували, що худнути можна і в хорошому настрої. Правильна дієта не повинна сильно обмежувати людину в продуктах, важливо лише виключити деякі інгредієнти.

Дослідники провели експеримент, в якому взяли участь понад 100 осіб, які страждають надмірною вагою. Учасників розділили на дві групи. Протягом року добровольці з першої групи повинні були дотримуватися вуглеводної дієти (бобові, цільнозернові крупи, баклажани, кабачки), а основу раціону учасників другої групи становили молочні продукти, м'ясо та інше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.nikkei.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини