Названо прянощі, якими можна замінити зубну пасту

Ці прянощі ефективно освіжають подих

Неприємний запах з рота - поширена проблема, яка викликає серйозний дискомфорт. Якщо у вас немає можливості почистити зуби, то освіжити дихання можна за допомогою декількох спецій, які знайдуться на вашій кухні. Про це повідомляє видання Smak.

Догляд за ротовою порожниною повинен бути правильним і регулярним, тоді зі свіжістю дихання не буде жодних проблем. Якщо неприємний запах з рота виникає часто, тоді варто сходити на консультацію до лікаря, адже ця ознака може вказувати на наявність якогось захворювання. У будь-якому випадку, усунути проблему допоможуть наступні спеції:

- Кріп. У ньому міститься багато антиоксидантів, вітамінів і мікроелементів, зокрема хлорофіл, який вважається найпотужнішим ліквідатором неприємного запаху. Можна пожувати гілочку кропу, а можна зробити з його насіння чай.

- Кардамон. У його складі є евкаліптова олія, яка ефективно і швидко знищує бактерії у ротовій порожнини, усуває неприємний запах і регулює травлення.

- Аніс. Насіння цієї рослини заварюють, дають їм настоятися кілька хвилин і використовують в якості ополіскувача.

- М'ятний чай. Освіжити дихання допоможе м'ятний чай, адже м'ята вважається сильним природним антисептиком. Вона також допомагає очистити зуби від нальоту і запобігає їх руйнуванню.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти зміцнюють зубну емаль