Головна Новини Здоров'я народна медицина Медики визначили продукт, який позбавить від набряків
commentss НОВИНИ Всі новини

Медики визначили продукт, який позбавить від набряків

Насіння льону з успіхом можна застосовувати при набряках

1 липня 2020, 18:10 comments7782
Поділіться публікацією:

Набряки ніг — проблема, яка турбує багатьох людей, особливо у старшому віці. Вона виникає при скупченні рідини в тканинах, проте причини цього можуть бути різні. Медики знайшли ефективний засіб, який допомагає зменшити вираженість набряку. Про це повідомляє видання "Країна здоров'я".

Медики визначили продукт, який позбавить від набряків

CherriesJD, Getty Images/iStockphoto

Фахівці кажуть, що вирішити проблему допомагає насіння льону,. Цей продукт багатий на різноманітні вітаміни та корисні речовини, зокрема В, Е, а також калій, магній, марганець, йод та інші.

З насіння льону роблять відвар, який допомагає вивести з організму зайву рідину. Для його приготування потрібно 1 літр води 1 ст. л. зерен. Необхідно залити сировину окропом і прокип'ятити. Потім розділіть відвар на 3 частини і випите за день, заїдаючи кожну порцію яблуком. Курс лікування становить 14 днів.

Також насіння льону володіє проносним ефектом, тому при вживанні слід пам'ятати про це. Не рекомендується вживати засіб жінкам з полікістозом, ендометритом, вагітним і годуючим груддю. Протипоказано при жовчнокам'яній хворобі, метеоризмі, коліті, панкреатиті та алергії.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, на які хвороби може вказувати набряк ніг.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини