Головна Новини Здоров'я народна медицина Чому для зміцнення імунітету важливо пити ехінацею
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому для зміцнення імунітету важливо пити ехінацею

Ехінацея дуже корисна для серця і гарної шкіри

31 травня 2020, 08:55 comments2192
Поділіться публікацією:

Якщо хочете швидко зміцнити свою імунну систему і уповільнити процеси старіння, тоді пийте ехінацею. Деколи, лікарські рослини бувають набагато ефективнішими і кориснішими, ніж цілий список ліків. Ехінацея — рослина з багатим вітамінним складом, тому вона сприятливо впливає на роботу всього організму. В чому її користь?

Чому для зміцнення імунітету важливо пити ехінацею

Зміцнює імунітет

Ця рослина відомо своєю противірусною та протизапальною дією. У складі ехінацеї є величезна кількість корисних речовин і кислот, які зміцнюють захисні сили імунної системи. Настоянка з цієї рослини підвищує боєздатність кров'яних тілець. Завдяки цьому вдається запобігти розвитку простудного захворювання або послабити його симптоми.

Омолоджує шкіру

Ехінацея багата на антиоксиданти, які нейтралізують вільні радикали в організмі, захищаючи клітини від пошкоджень. Ці речовини гальмують процес старіння і роблять шкіру більш пружною, підтягнутою і здоровою. Крім того, екстракт рослини прискорює регенерацію клітин шкіри при різних пошкодженнях або при акне.

Захищає серцево-судинну систему

Завдяки високому вмісту антиоксидантів, ехінацея позитивно впливає на серцево-судинну систему. Вона допомагає підтримувати в нормі рівень холестерину, очищає судини, підвищуючи їх еластичність. Ще ця рослина допомагає зміцнити серцевий м'яз.

Зміцнює нервову систему

Правильне функціонування організму багато в чому залежить від роботи нервової системи. В ехінацеї є елементи, зокрема, кальцій, магній і калій, які зміцнюють її і допомагають нормалізувати мозкову діяльність.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які трави додати в чай, щоб зміцнити здоров'я.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини