Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Здорова шкіра: 6 продуктів, якими не варто захоплюватися
commentss НОВИНИ Всі новини

Здорова шкіра: 6 продуктів, якими не варто захоплюватися

Якщо ви хочете зберегти молодість і свіжість вашої шкіри, то перегляньте ваш раціон вже сьогодні

1 жовтня 2020, 19:49
Поділіться публікацією:

Більшість людей стикалися з такою проблемою як висипання, акне або сухість. І якщо деякі проблеми можна вирішити за допомогою правильно підібраних косметичних засобів, то інші є наслідком неправильного харчування. Про це пише видання apostrophe.

Здорова шкіра: 6 продуктів, якими не варто захоплюватися

Продукти, якими не варто зловживати, якщо хочете мати здорову шкіру. Фото: pixabay

Дієтолог Наталія Пугачова розповіла, якими продуктами не варто зловживати, а які краще зовсім виключити з щоденного раціону.

Солодощі та газовані напої позбавляють шкіру гіалуронової кислоти, а також можуть стати причиною появи стафілококової інфекції.

У фастфуді міститься досить багато транс-жирів і солі, яка затримує рідину в організмі. А це може викликати вже більш серйозні наслідки: від набряків до підвищеного тиску.

Якщо зловживати кавою (більше 3 чашок за день), то це підвищує в організмі кортизол. Також цей напій є сечогінним, що може призвести до зневоднення організму.

Вживання алкоголю у великих дозах негативно впливає на шкіру, що потім проявиться у вигляді передчасних зморшок, лущення і висипань.

З молочними продуктами теж слід бути обережними, тому що вони можуть викликати проблеми з шлунково-кишковим трактом і висипання на шкірі.

Смажене м'ясо краще вживати в менших кількостях, тому що олія, на якій готується м'ясо, виділяє токсичні речовини. Як наслідок — уповільнений кровообіг і забивання пор.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, кардіолог назвала найкращі продукти для захисту серця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини