Який продукт може перекреслити всі зусилля у схудненні

Дієтолог із США Лорен Манакер назвала продукт, який потрібно повністю виключити з раціону, якщо ви намагаєтеся скинути вагу

При схудненні важлива не тільки фізична активність, але й правильне харчування. Якщо ви хочете позбутися зайвої ваги, тоді повністю виключіть зі свого раціону таку закуску, як картопляні чипси.

Дослідники довели, що регулярне вживання цих снеків може призвести до проблем зі здоров'ям, у тому числі й набору ваги.

Американський дієтолог Лорен Манакер зазначила, що картопляні чипси, як і інші легкі закуски, досить калорійні, особливо, якщо з'їдати їх великими порціями.

"Одна порція картопляних чипсів дорівнює унції (28 грамів) або 18 чипсам. Будучи ліцензованим дієтологом, я дуже рідко бачу людей, які обмежуються 18 чипсами", - зазначила фахівець.

Лорен Манакер підкреслила, що ситуація посилюється кетчупом і різними соусами, якими багато людей приправляють закуску. Така їжа "б'є" по травленню і може викликати різні порушення з боку шлунково-кишкового тракту. Тому краще за все відмовитися від чипсів або ж знайти їм здорову альтернативу - чипси з курки або капусти кейл.

Нагадаємо, що дієтологи західного журналу Health Affairs назвали усі причини, за якими картопляні чипси, повз які важко пройти в супермаркеті, загрожують нам не тільки набором зайвої ваги, але і серйозними захворюваннями організму.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що бананові чипси провокують набір ваги. Для їх приготування потрібні лише банани, цукровий сироп і пальмова олія.

Банани ріжуть на тонкі часточки й обсмажують в олії. А щоб чипси хрустіли, їх опускають у цукровий сироп. Такий спосіб приготування перетворює цей продукт у суперкалорійний.