Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Універсальний новорічний алкоголь: що це за напій
commentss НОВИНИ Всі новини

Універсальний новорічний алкоголь: що це за напій

Цей алкоголь по праву можна вважати "універсальним солдатом" Нового року

28 грудня 2020, 22:15
Поділіться публікацією:

До Нового року залишилися лічені дні, тож настав час визначатися зі святковим меню. А особливо, з алкогольними напоями. Київський бартендер Костянтин Бойко поділився секретом, який же вид алкоголю можна вважати "універсальним" на столі. Про це пише видання УНН.

Універсальний новорічний алкоголь: що це за напій

Алкоголь. Фото: unn.com.ua

За словами фахівця, саме горілка є відмінним варіантом, тому що вона зроблена з чистих нейтральних зернових спиртів. Вона готова до вживання як в "сирому" вигляді, так і у вигляді якого-небудь коктейлю.

"Горілка — вона ні в чому не витримується, лише чисті нейтральні зернові спирти. Вона дійсно універсальний напій. Її можна пити в "сирому" вигляді, а можна погратися, настояти і зробити смачну настоянку або коктейль, або додати цукру і перетворити в якусь то лікерну настоянку", — пояснив Костянтин.

Крім того, горілка — ідеальний компонент для більшості коктейлів, тому на неї завжди є величезний попит в коктейльній індустрії.

Бармен пояснює це тим, що цей напій дає міцність, але при цьому у нього немає яскраво вираженого смаку, тому його легко поєднувати з чимось.

Варто зазначити, що після шампанського саме горілку українці вважають другим новорічним напоєм.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якими продуктами можна отруїтися в новорічну ніч. Новорічна ніч уже зовсім скоро, а це значить, що прийшов час складати святкове меню. Але перед цим варто дізнатися, які продукти купувати небажано, щоб не нашкодити власному здоров'ю. Про це йдеться в сюжеті ТСН.
Всього в цьому списку виявилося три продукти, перший з яких — це банки з червоною ікрою. Експерти радять підходити до вибору червоної ікри дуже ретельно, так як неякісний продукт може негативно вплинути на печінку, нервову систему і нирки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини