Три продукти, які знижують ризик захворіти на рак

Вчені запевняють, що дані продукти допомагають боротися навіть з діагностованими онкологічними захворюваннями

За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, рак є другою причиною смерті людей у всьому світі. Але незважаючи на це, вчені вважають, що є шанс запобігти страшне захворювання за допомогою вживання в їжу деяких продуктів, передає Food News.

Броколі

Цей овоч містить сульфорофан - органічну сполуку, яка володіє протираковими і антибактеріальними властивостям. Цей елемент може пригнічувати ріст ракових клітин і призводити до їх загибелі в пухлинах.

Кориця

І хоча багато хто звик використовувати корицю в якості ароматизатора для напоїв і страв, цей продукт також сприяє зниженню ризику розвитку раку. Вчені пов'язують це з тим, що кориця поєднує в собі протизапальні та антиоксидантні властивості.

Оливкова олія

За даними досліджень, жирні кислоти Омега-3, що містяться в оливковій олії, здатні запобігти розвитку раку грудей, а також товстої кишки. Експерти радять віддавати перевагу оливковій олії першого віджиму.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, вчені довели зв'язок між настроєм і фізичною формою людини.