Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Простий овоч з грядки виявився «ключем» до довголіття
commentss НОВИНИ Всі новини

Простий овоч з грядки виявився «ключем» до довголіття

Цей овоч може похвалитися набором цілющих властивостей

1 грудня 2020, 09:45 comments1572
Поділіться публікацією:

У складі практичні всіх овочів є вітаміни та корисні мікроелементи, які підтримують роботу організму. Але є серед них непримітний, на перший погляд, овоч, який визнали "ключем" до довголіття.

Простий овоч з грядки виявився «ключем» до довголіття

овочі / Фото: freepik.com

Вчені відзначили, що свій раціон необхідно регулярно збагачувати цвітною капустою, яка хоч і не має яскравого забарвлення, зате містить масу цінних речовин і антиоксидантів, які захищають організм від безлічі захворювань.

Завдяки сульфорафану, цвітна капуста допомагає нормалізувати кров'яний тиск, знижує рівень "поганого" холестерину, тим самим підтримуючи роботу серцево-судинної системи. Також цей доступний овоч багатий на з'єднання, які перешкоджають пошкодження клітин вільними радикалами, а значить мінімізує ризик появи онкологічних захворювань.

У цвітній капусті багато клітковини, вітаміну С, А, калію, магнію, заліза, фолієвої кислоти, які позитивно впливають на травний процес, "підживлюючи" корисні бактерії в кишківнику, а також очищають організм від шлаків та токсинів.

При регулярному вживанні цього овочу ви помітите поліпшення в роботі печінки, легенів, сечового міхура, кісткової системи, а ще ваше волосся стане більш гладким та шовковистим, а шкіра — пружною і м'якою. Тому, не дивно, що цвітну капусту визнали одним з овочів для довголіття, головне — правильно її готувати, щоб всі вітаміни та мікроелементи в ній зберігалися та потрапляли в організм.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вчені відзначили цілющі властивості чотирьох видів чаю і назвали їх "ключем" до довголіття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини