Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Продукти, які не варто їсти на голодний шлунок
commentss НОВИНИ Всі новини

Продукти, які не варто їсти на голодний шлунок

У певних ситуаціях це може привести до неприємних наслідків

8 грудня 2020, 18:59
Поділіться публікацією:

Деякі продукти вкрай небажано їсти на голодний шлунок, тому що якщо в одному випадку це просто буде марно, то в другому — може негативно позначитися на здоров'ї.

Продукти, які не варто їсти на голодний шлунок

Йогурт. Фото: unsplash

У томатах є речовини, які можуть привести до розвитку гастриту, панкреатиту або коліту.

Якщо з'їсти банан на голодний шлунок, то різко підвищується рівень магнію, а це негативно впливає на серце. Також банан натщесерце може привести до порушення балансу калію і магнію, через що ви будете відчувати втому.

А ось в апельсинах, мандаринах і грейпфрутах є багато цитрусової кислоти, що може викликати печію. А в подальшому — підвищити ризик розвитку гастриту.

Кава сприяє виробленню шлункової кислоти, що може призвести до печії і відчуття тяжкості в шлунку.

Алкоголь натщесерце — це завжди погана ідея, оскільки ви можете оп'яніти за кілька хвилин. До того ж, з ранку слід чекати важкого похмілля, тому що виведення продуктів розпаду алкоголю відбувається повільніше.

Йогурт на порожній шлунок теж не можна, як виявилося. Тому що соляна кислота в порожньому шлунку буде руйнувати молочно-кислі бактерії, які є в йогурті. Як підсумок, ви не отримаєте від йогурту ніякої користі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, продукти, які не варто купувати навіть зі знижками і акціями. На превеликий жаль, безліч шкідливих продуктів опиняються в нашому візку, коли ми вирушаємо за покупками. Але є серед них ті, які не варто купувати навіть за дуже привабливою ціною. Давайте розберемося, про які продукти йдеться.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини