Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Помилки, які допускаються при схудненні
commentss НОВИНИ Всі новини

Помилки, які допускаються при схудненні

Американські дієтологи запевняють, що саме ці чинники можуть заважати вам скинути вагу

18 грудня 2020, 14:01
Поділіться публікацією:

Американські експерти рекомендують озброїтися відповідними знаннями, щоб досягти високих результатів схуднення. Сертифіковані дієтологи розповіли про помилки, які допускають люди в процесі схуднення. Вони можуть уповільнювати процес зниження ваги і заважати досягненню мети.

Помилки, які допускаються при схудненні

ФОТО: З відкритих джерел

Ви балуєте себе занадто часто

Якщо ви близькі до досягнення ідеально ваги, можете порадувати себе будь-якою стравою, напоєм або солодощами, однак не варто затягувати це "святкування" на тривалий час, вживаючи безліч калорійної їжі. Дієтолог Лео Кауфман пропонує зовсім замінити винагороду на те, "що не можна з'їсти або випити", наприклад придбати собі те, про що ви давно мріяли.

Ви вживаєте недостатню кількість білка

Споживання достатньої кількості білка може запобігти руйнуванню м'язів, але недостатнє споживання може уповільнити швидкість метаболізму. Проста підтримка м'язової маси допоможе вашому організму швидше спалювати калорії.

Ви повністю виключили вуглеводи зі свого раціону

Американський дієтолог Тім МакКомсі запевняє, що повне скорочення споживання вуглеводів залишить неприємні побічні ефекти і в цілому ускладнить роботу організму. Ви можете почати відчувати ознаки виснаження, дратівливості та втоми.

Ви недостатньо спите

Нестача сну може значно сповільнити ваш метаболізм. Лео Кауфман підкреслює, що в недавньому дослідженні було проаналізовано щоденники сну понад 500 учасників в будні дні та виявлено, що втрата всього лише 30 хвилин сну збільшує ризик ожиріння на 17 відсотків.

Раніше видання "Коментарі" розповідали про ранкові звички, які порушують метаболізм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

19 грудня 2020, 15:07

Белковый коктейль и сжигатели жира. Консультация специалиста. Заказывай в магазине https://dnsp.com.ua/. Быстрый ответ 067 314 86 95 viber.

Виктория

19 грудня 2020, 15:04

Белковый коктейль и сжигатели жира США. Консультация специалиста. Заказывай в магазине https://dnsp.com.ua/. Быстрый ответ 067 314 86 95 viber.


Новини