Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Похмілля призводить до загострення хронічних захворювань
commentss НОВИНИ Всі новини

Похмілля призводить до загострення хронічних захворювань

Погане самопочуття, слабкість, сильний головний біль, сухість у роті, підвищена чутливість до яскравого світла і шуму - все це свідчить про те, що напередодні чоловік захопився вживанням спиртних напоїв і тепер відчуває сильне похмілля

2 січня 2021, 19:05
Поділіться публікацією:

Медики попереджають, що алкогольна інтоксикація може спровокувати рецидив хронічних недуг.

Похмілля призводить до загострення хронічних захворювань

Фото: europeanlung.org

Залежно від індивідуальності кожного організму процес окислення етилового спирту відбувається з різною швидкістю і іноді досить одного святкового вечора, що супроводжується надмірним вживанням спиртного, щоб нашкодити здоров'ю. При цьому найбільша небезпека виходить не тільки від самого отруєння, скільки від загального ослаблення захисних сил організму і загострення хронічних захворювань.

Похмілля часто призводить до підвищеного артеріального тиску, гіпертонічного кризу і крововиливу в мозок. На тлі звичайного похмілля може виникнути серцева аритмія, інфаркт, інсульт з важким паралічем або навіть повна зупинка серця.

Нагадаємо, Дослідники з медичного університету Чеджу заявили, що поліпшити стан вранці після свят допоможе молода спаржа. За їх словами, в цьому овочі міститься багато вітамінів, мінералів і амінокислот, які знижують окислювальний процес в результаті впливу спиртного на клітини печінки. А ось інші вчені вважають, що побороти похмільний синдром допоможе газований сік лимона і лайма. Виявляється, що такий напій розщеплює речовини, які накопичуються в організмі після вживання спиртних напоїв і провокують такі неприємні симптоми, як біль і нудота. Ще сік цих цитрусових стимулює вироблення ферментів. Американські вчені в боротьбі з похміллям рекомендують вживати корейський суп Як-а-мейн. У його складі є солона яловичина, бульйон на основі соєвого соусу, локшина, варене яйце і цибулю.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Виктория

4 січня 2021, 15:57

Набор "Детокс" после праздника! Консультация специалиста. Заказывай в магазине https://dnsp.com.ua/. Быстрый ответ 067 314 86 95 viber


Новини