Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Після 30-ти таке краще не їсти: ТОП продуктів-табу для дівчат
commentss НОВИНИ Всі новини

Після 30-ти таке краще не їсти: ТОП продуктів-табу для дівчат

Продукти, від яких після 30 років дієтологи рекомендують дівчатам відмовитися

15 грудня 2020, 04:45 comments1807
Поділіться публікацією:

З віком в організмі відбуваються зміни, які вимагають перегляду багатьох звичок. У тому числі слід оновити раціон харчування. Американське видання My Domaine спільно з експертами в області здорового харчування і дієтологами склало список продуктів, які рекомендують не вживати після 30-ти років — особливо жінкам.

Після 30-ти таке краще не їсти: ТОП продуктів-табу для дівчат

Фото з відкритих джерел

Цукор

Провокує запальні процеси в організмі й пошкоджує волокна колагену і еластину, які відповідають за молодість і здоров'я шкіри. Відмова від чистого цукру не вирішить проблему. Потрібно регулювати споживання продуктів, в яких міститься "прихований" цукор.

Штучні приправи і соуси

Замініть їх натуральними спеціями і приготованими власноруч соусами.

Неякісні макаронні вироби

До вживання допускаються тільки макарони з твердих сортів пшениці.

Випічка і білий хліб

Містять велику кількість цукру і глюкози, які можуть порушити вироблення організмом колагену і багатьох білків. Віддавайте перевагу хлібу з висівками і корисним солодощам.

Дієтичні напої

Шкідливі речовини в їх складі чинять негативний вплив на гормони щитовидної залози.

Нагадаємо, один із кращих способів почати свій день правильно — вибрати корисний сніданок. Згідно з дослідженням Корнельського університету, в людей поліпшується загальний стан здоров'я, зміцнюється імунітет, якщо вони включають сніданок в свій звичайний розпорядок дня. Більш того, корисний ранковий прийом їжі сприяє підтримці фігури або зниження ваги. Американські дієтологи представили перелік продуктів, які відмінно підійдуть для здорового сніданку.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", за допомогою правильного харчування наш організм насичується вітамінами, амінокислотами та цінними речовинами, які позитивно впливають на серцево-судинну систему. Експерти розповіли, які саме продукти знижують ризик інфаркту в два рази.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини