Головна Новини Здоров'я дієта і харчування П'ять натуральних продуктів, які розріджують кров
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять натуральних продуктів, які розріджують кров

Густа кров - це досить тривожний симптом

13 листопада 2020, 09:35
Поділіться публікацією:

На тлі деяких захворювань, зокрема коронавірусу, може виникнути підвищене згортання крові, а це загрожує серйозними проблемами зі здоров'ям. Щоб цього не допустити, варто запам'ятати, які натуральні продукти покращують кровообіг.

П'ять натуральних продуктів, які розріджують кров

фото з відкритих джерел

Куркума

У цій спеції міститься куркумін — речовина, яка володіє протизапальними та антикоагулянтними властивостями. Дослідження довели, що щоденний прийом куркуми може перешкоджати згущенню крові.

Кориця

Її часто використовують як пряність, не підозрюючи наскільки вона корисна для здоров'я. Кориця містить антикоагулянт, тому її часте вживання знижує тиск, знімає запальні процеси в організмі, а також розріджує кров.

Імбир

Цей продукт корисний при підвищеному згортанні крові, тому що він відмінно покращує її циркуляцію в судинах, знижуючи ризик утворення тромбів. А ще імбир часто використовують для лікування простудних захворювань і для нормалізації травлення.

Часник

Ще один потужний антиоксидант, який володіє протизапальною дією. Кроворозріджуюча властивість часнику настільки сильна, що вживати цей овоч забороняється при прийомі лікарських препаратів-антикоагулянтів.

Морська капуста

Якщо ви давно хотіли, але ніяк не наважувалися ввести у свій раціон морську капусту, то зараз саме час. Морська капуста — ще один продукт корисний для крові. У ній міститься такий компонент як йод. Завдяки його впливу на в'язкість крові, підвищується тонус судинної системи.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вчені знайшли спосіб швидко очистити кров від алкоголю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини