П'ять продуктів, які відмінно розганяють метаболізм

Ці продукти приводять в порядок роботу травлення

Раціон харчування повинен бути смачним, різноманітним і корисним. Наша травна система дуже чутлива і її робота залежить від швидкості метаболізму. Якщо хочете його "розігнати", тоді зверніть увагу на деякі продукти. Про це повідомляє видання Food.inmyroom.

Зелений чай

Дієтологи рекомендують починати свій день з чашки зеленого чаю. До його складу входить велика кількість вітамінів, мінералів, амінокислот і антиоксидантів. Цей напій допомагає нормалізувати роботу травної системи, прискорюючи обмінні процеси. Так, що завдяки йому зайва вага йде, а нервова система знаходиться у стані спокою.

Лимон

Цей плід не тільки зміцнює імунітет, але і добре прискорює метаболізм. Лимони дозволяють досягти такого ефекту за рахунок нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту. Ці цитрусові м'яко їх очищають, тим самим покращуючи травлення їжі і прискорюючи обмінні процеси.

Імбир

Ще один відомий помічник у боротьбі за швидкий метаболізм. У імбиру складний і унікальний склад: у ньому присутні більше 400 різних хімічних сполук. Багато з них позитивно впливають на роботу травної системи, покращуючи обмін речовин.

Квасоля

Включіть в свій регулярний раціон квасолю, якщо ви хочете мати швидкий метаболізм. В її складі присутня клітковина, харчові волокна та інші поживні речовини, які позитивно впливають на роботу шлунково-кишкового тракту.

Шпинат

Це концентрація поживних речовин, серед яких варто згадати вітаміни групи В, калій, харчові волокна і клітковину. Такий багатий склад покращує процес перетравлення їжі, які надходить в організм, і засвоєння організмом поживних речовин, які міститься в її складі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які фактори уповільнюють метаболізм.