Головна Новини Здоров'я дієта і харчування "Омлет, пашот, глазунья": чим корисні курячі яйця
commentss НОВИНИ Всі новини

"Омлет, пашот, глазунья": чим корисні курячі яйця

Щоденне вживання курячих яєць - надзвичайно корисна звичка

1 червня 2020, 00:47 comments2747
Поділіться публікацією:

Сніданок — це чудовий початок дня, старт для всього організму перед випробуваннями на роботі, в спілкуванні і сім'ї. А якщо цей сніданок додатково складається ще й з яєць, то запорука успіху осягнута! У всякому разі, так стверджують дієтологи, які рекомендують щодня з'їдати не менше одного курячого яйця, адже цей продукт має унікальні властивості.

"Омлет, пашот, глазунья": чим корисні курячі яйця

Отже, якщо ваш організм не має персональної непереносимості білків і жовтків, то яєчний раціон благотворно подіє на рівень холестерину в крові, а це є відмінною профілактикою серцево-судинних захворювань.

Крім того, яйця — відмінний тонус для тіла: в одному великому смаженому яйці міститься майже 18% від денної норми вітаміну В2. Це один з восьми вітамінів цієї групи, який допомагає організму отримувати енергію з їжі.

Також любителі омлету або яєчні-глазуньи мають куди кращим станом волосся і шкіри на відміну від тих, хто категорично відмовляється від яєць.

Цікаво, що яйця також корисні для роботи мозку, завдяки високому вмісту холіну. В яйцях цієї речовини значно більше ніж в інших доступних продуктах харчування, і це дає підстави рекомендувати їх на сніданок всім, хто займається інтелектуальною працею.

Не нехтуйте ситним сніданком з яєць, навіть якщо ви в стресі і "шматок в горло не лізе". Білок містить амінокислоти, які буквально "огортають" вашу нервову систему і заспокоюють її. Любителі яєць не тільки ситі і задоволені, але і менше схильні психологічним атакам ззовні.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про різницю між коричневими та білими курячими яйцями: які корисніше?


Джерело: Ново



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини