Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо продукти, які не варто купувати в свіжому вигляді
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо продукти, які не варто купувати в свіжому вигляді

В обробленому вигляді ці продукти не менш корисні

18 листопада 2020, 09:15
Поділіться публікацією:

Експерти назвали продукти, які більш корисні для організму в обробленому вигляді, ніж у свіжому, тому що зберігають свої вітаміни та цінні властивості. Що це за продукти?

Названо продукти, які не варто купувати в свіжому вигляді

ФотоKarpenkovDenis / iStock / Getty Images Plus / Getty Images

Зелений горошок

Найкраще купувати горошок в замороженому вигляді, тому що він зберігає свої вітаміни та корисні речовини. Свіжий продукт з'являється на прилавках тільки в сезон, а від консервованого краще відмовитися, тому що в нього додають цукор, сіль і інші добавки.

Шпинат

Ще один продукт, який експерти рекомендують купувати в замороженому вигляді, тому що так він корисніший. А ось свіжа зелень, яка полежить в холодильнику 1-2 дні швидко втрачає зовнішній вигляд і свої вітаміни.

Лосось

У консервованому вигляді лосось цілком доступний для покупки, в порівнянні зі свіжим, так і вітаміну D в ньому набагато більше. Річ у тому, що при термообробці кісточки риби стають м'якими, тому їх можна вживати, а саме в них і зосереджена основна частина цього вітаміну.

Помідори

Експерти кажуть, що найбільш корисні консервовані томати, а не свіжі. Попри те, що в процесі консервації овочі втрачають частку вітаміну С, зате кількість лікопіну — потужного антиоксиданту, зростає майже в три рази.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, від яких продуктів слід відмовитися при головному болю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини